ÁPRILIS 24 – MÁJUS 3
Szent György Napok 2015
ÁPRILIS 24 – MÁJUS 3.
vásár

EREDMÉNYEK - Versenytárgyalás

A kiskereskedelmi tevékenységre vonatkozó versenytárgyaláson résztvevő vállalkozások névjegyzéke - román nyelvű
A B-típusú helyek vonatkozó versenytárgyaláson résztvevő vállalkozások névjegyzéke - román nyelvű
A C-típusú helyek vonatkozó versenytárgyaláson résztvevő vállalkozások névjegyzéke - román nyelvű
A vidámpark helyekre vonatkozó versenytárgyaláson résztvevő vállalkozások névjegyzéke - román nyelvű

 

Kereskedők jelentkezését várják a Szent György-napi vásárra

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala zárt borítékos versenytárgyalást szervez a Szent György-napi vásár (2015. május 1-3.) helyeire. Az ajánlatokat 2015. április 13-án 9 óráig (vidámparkokra 11 óráig) lehet letenni a polgármesteri hivatal Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában vagy a Tega Rt. székhelyén (Ág utca 1. szám).


Bővebb felvilágosítás a 0367 401911-es telefonszámon kapható. A versenytárgyalás szabályzata, űrlapok és a vásártérkép megtalálható Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodájában, a Tega Rt. piacgondnokságának székhelyén, valamint a www.szentgyorgynapok.ro oldalon.
 

Mellékletek - kereskedők:


 Mellékletek - vidámparkok:

Jelentkezőket várunk Szent György-napi kézműves vásárra

Szent György-napi kézműves vásár

A Háromszéki Népművészeti és Kézműves Egyesület a Szent György Napok keretében idén is megszervezi a már hagyományossá vált kézműves vásárát 2015. május 1–3. között a Kós Károly utcában. Ugyanitt kap helyet a hagyományos élelmiszereket előállító termelők vására is.

A jelentkezéseket a szervezők április 1-ig várják az office@popartcov.ro e-mail címre.

A vásárral kapcsolatos bővebb információk a 0729 500 861-es telefonszámon igényelhetőek. A jelentkezőket április 15-ig értesítjük az elbírálás eredményével kapcsolatosan.


Jelentkezési feltételek az előző évekéhez hasonlóak:

  • kizárólag saját tervezésű és készítésű tárgyakkal lehet megjelenni, más mester portékájának vagy vásárolt termékek árusítása tilos;
  • 100 lej a sátorhely bérleti díja a vásár idejére;
  • a mesterséget bemutató személy vállalja, hogy származási helyére jellemző viseletbe öltözik;
  • sátorhasználat kötelező: a sátor mérete kötelező módon 3x3-as, színe fehér, más fajta sátor használata tilos;
  • a helyek száma korlátozott (164), csak a jelentkezők közül meghívott kézművesek vehetnek részt a vásáron;
________________________________________________________________________________________________
 

Mesterségek Nagyvására a Szent György Napokon

Az Erdélyi Művészet és Örökség Egyesület iparművészek, népművészek és kézművesek jelentkezését várja a 24. Szent György Napok alkalmából megrendezésre kerülő Mesterségek Nagyvásárára.

Az igazi vásári hangulatot megidéző, igényes kézműves vásár a városközpont kiemelt helyszínén, a Gróf Mikó Imre utcában kap helyet május 1-3. között. A szervezők sátrakat biztosítanak 2x1 méteres asztallal, de amennyiben az áru jellege úgy kívánja, lehetőség van saját, 3x3 méteres fehér sátorral is részt venni a vásáron. A részvételi díj három napra 100 lejbe kerül.

A jelentkezéseket a nagyvasar2015@gmail.com címre várjuk. Jelentkezési határidő: 2015. április 1. A jelentkezésnél a következő adatokat szükséges feltüntetni: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím, mesterség. Kérünk 3 darab, a termékeket bemutató fényképet mellékelni. Amennyiben saját sátorral szeretne részt venni a vásáron, azt kérjük feltüntetni a kérelemben.

A jelentkezőket április 15-ig értesítjük az elbírálás eredményeivel kapcsolatosan. A vásárral kapcsolatos bővebb információk a 0749 256 805-ös telefonszámon igényelhetőek. Kapcsolattartó személy: Gál Andrea.


________________________________________________________________________________________________

 

Szent György-napi autókiállítás

A Szent György-napi vásár területén, az 1918. December 1. utca Transilvania Bank és Sugás vendéglő közötti szakaszán május 1–3. között a szervezők kiállítófelületet biztosítanak autókereskedések számára. Érdeklődni és jelentkezni március 31-ig lehet Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának 26-os irodájában vagy a 0267 316 957-es telefonszámon a 105-ös mellékállomáson.<< vissza a főoldalra
Szent György Napok 2015
© - Szent György Napok 2015 - Szerzői jogvédelem